Vitmossa

Jag har blivit lite lätt besatt av att försäkra mig om att inte frysa i vinter.
Förutom att redan vara klar med en julklapp till världens finaste lilla tjej,

 

Har jag även gjort klart en halsduk i den Rowan Lima jag köpte i London. Den går även att använda som huva om man fryser om öronen!

 

 

Det kan vara ett av de mjukaste garnen jag stickat i på länge. Så pass mjukt att jag passade på att sticka ett par halvvantar i samma garn. Mönster till både halsduken och vantarna kommer snart.

Dessutom,  gör jag ett par strumpor i ett mönster som passar mig nu när jag är lite lagom stressad av allt annat runtomkring. Det är ett superlätt mönster, med slätstickning men även med en sorts självskrynklande maskor på strumpans ‘kropp’, som jag aldrig använt mig av tidigare. Nytt men lätt!

Leave a Reply