Sour grapes

Jag har gjort något jag lovade att jag aldrig skulle göra. Jag säger bara att jag just stickat första sektionen av en sjal av citruskaraktär som är som en cancersvulst på sticksamhället. Jag blev förtrollad av Dollybobs version av en Zauberball. Jag tycker den ser ut som en missfärgad mandarinklyfta, men på ett bra sätt, haha! Min Zauberball har höstfärger (surprise, surprise), och jag hoppas på ett slutresultat liknande en blodapelsinsklyfta.

I’ve just done something I promised myself I’d never do. If I say that I’ve just knitted the first section of a shawlette of a citric persusasion that has spread parasitic like through the knitting community. I got enchanted by Dollybob’s Zauberball version. I think it looks like a discoloured part of a tangerine, in a good way, haha! My Zauberball has the colours of autumn (surprise, surprise), and hope my end result will look like a part of a blood orange.

Leave a Reply