Touching

Jag vet, det var jäkligt länge sedan jag visade något livstecken här. Men faktum är att jag inte haft särskilt mycket inspiration på sistone. Sedan hjälper det ju inte att jag skaffat mig en sproillans ny iPod Touch som jag leker med dagarna i ända. Men jag har faktiskt lyckats bli klar med min spindelnätssjal (avmaskninge tog en halv evighet) och ska försöka blocka den så fort som möjligt. Jag håller också på att försöka sticka i kashmir. Det ska bli en löskrage med knappar av äppleträ som jag köpte när jag var på Birka med mina kära morföräldrar i somras.

I know, it’s been a long time since I’ve updated you on the progress of my knitting. However, the trouth of the matter is that my muse has been rather quiet and uninspiring for quite a while now. Even so, I managed to finish my spider’s web shawl and Will block it as soon as possible. Now I’m working on a cashmere cowl with buttons made
out of apple wood.

Leave a Reply