Axelvärmare

Jag gjorde en vacker axelvärmare i Uruguayansk ull till min kära svärmor (eller min sambos mamma om vi ska vara petiga :)). Så när jag fick svensk ull i julklapp av min kära svärfar och hans fru (okej, okej, min sambos pappa och hans fru…) så tänkte jag att jag stickar samma axelvärmare, fast nu till mig själv!  Här kommer lite härligt pretentiösa bilder:

I made this shoulder warmer for my mother in law (ok, my boyfriend’s mother to be exact). And when I got this swedish wool from my boyfriend’s dad and his wife, I decided to make som for myself. I’m not proud of the pictures, but on the other hand, extremly proud of the shawlette itself!

2 Responses

  1. Suzanne
    Suzanne February 24, 2011 at 19:04 |

    Jag tyckte väl jag kände igen den. Snart får du sticka en ny till mig, den används och slits varje dag:)

Leave a Reply